Terugblik SHVP Vriendendag

Op zaterdag 5 juli organiseerden wij speciaal voor de Vrienden van de SHVP een exclusieve bijeenkomst met een mooi draaiprogramma. Na de officiële opening en een woord van welkom werden er diverse motoren gestart waaronder de Stork Ricardo, 4 cilinder Industrie, 6 cilinder MWM en de 8 cilinder Werkspoor.  

SHVP vriendendag
Sfeerimpressie SHVP vriendendag

Daarna was het de beurt aan de Vrienden om hun kennis van motoren te testen. IJverig werd er gewerkt aan het beantwoorden van de vragen van de SHVP kennisquiz. Na de lunch was het tijd voor het zwaardere werk: het starten van de MAN duikbootmotor uit 1917. 

MAN wordt gestart

Ben Cornelissen was de gelukkige winnaar van de loting, waarbij hij de Industrie 4VD6A mocht starten. Ben Cornelissen: Wat heb ik genoten die dag, en mijn broers ook. GEWELDIG!  En dat ik dan ook nog een motor mocht starten was de kers op de taart!  

Ben Cornelissen
Ben Cornelissen

We have a winner...
  De kennisquiz bleek nog een lastige opgave voor de Vrienden van de SHVP. John Christe was echter de enige aanwezige die alle vragen goed had op een na.  Hij mocht een mooie, speciaal voor de SHVP gemaakt kunstwerk mee naar huis nemen.   

Prijs voor winnaar SHVP kennisquiz tijdens vriendendag

Kennisquiz   Wilt u ook uw kennis testen van de collectie van de SHVP? Download dan de quiz. U vindt deze in de nieuwsbrief. Voor degene die de juiste antwoorden als eerste naar ons mailt (info@shvp.nl), staat er een leuke SHVP goodie bag klaar op de open dag in december (deelnemers aan de vriendendag zijn uiteraard uitgesloten van deelname aan deze quiz ;)   

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag waar de echte liefhebbers van dichtbij alles hebben kunnen bekijken en ervaren. Wilt u volgend jaar ook een uitnodiging ontvangen voor de SHVP vriendendag, meldt u zich dan aan via de website of via de rode button in de nieuwsbrief

Share/Save