Deelname formulier particulieren

Bedankt voor uw interesse tot zover. Dit is het deelname formulier voor particulieren. Als u als bedrijf wilt deelnemen, klik dan hier. Als u hieronder het formulier invult, en op de "verzend" knop drukt, bent u deelnemer van SHVP. U krijgt dan binnen enkele weken meer informatie en een factuur toegezonden. De velden met een rood sterretje zijn verplicht.

Werkt u liever met pen en papier? Volg dan deze link naar de papieren versie, en print de het document uit en stuur het op.

Naam
Vul hier uw gegevens in.
Heeft u geen mobiel nummer? Of wilt u dat liever niet geven? Geen probleem, u mag ook een ander nummer invullen.
Adres
Vul hier uw adresgegevens in.
Eventueel postadres
Laat u uw post altijd op een ander adres bezorgen? Vul dan hieronder uw postadres of postbus in.
Website
Heeft u een eigen persoonlijke website en wilt u dat deze graag vermeld wordt op onze website? Vul dan hier uw website adres in. Zo kunnen andere leden en bezoekers van onze site u beter leren kennen: gezellig en goed voor de onderlinge sfeer! U mag in dit formulier maximaal 2 websites opgeven. In uw bevestigingsbrief over uw aanmelding staat meer informatie.
Overige opmerkingen
Heeft u nog verdere opmerkingen of wat anders te vertellen? Schrijf ze hier op!
Kies uw deelnemerspakket
U kunt de stichting steunen door deelnemer te worden, daarbij kunt u uit onderstaande pakketten kiezen. U gaat daarbij een deelname overeenkomst aan voor een jaar. Deze wordt telkens verlengd met een jaar. Losse donaties worden ook op prijs gesteld, maar als deelnemer krijgt meer terug! U kunt een keuze maken uit onderstaande vier pakketten (Brons, Zilver, Goud, Platinum):
Indien platinum, vul dan hier het bedrag in:
CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.