deelname formulier voor bedrijven

Bedankt voor uw interesse tot zover. Dit is het deelname formulier voor bedrijven. Als u als particulier wilt deelnemen, klik dan hier. Als u hieronder het formulier invult, en op de "verzend" knop drukt, bent u deelnemer van SHVP. U krijgt dan binnen enkele weken meer informatie en een factuur toegezonden. De velden met een rood sterretje zijn verplicht.

Werkt u liever met pen en papier? Volg dan deze link naar de papieren versie, print het document uit en stuur het op.

Bedrijfsgegevens
Vul hier uw bedrijfsgegevens in.
Adres
Vul hier uw vestigingsadres in.
Post adres
Wilt u de post liever op een ander adres ontvangen? Vul dan hier uw postadres of postcode in.
Contactpersoon
Vul hier de gegevens van de contactpersoon voor SHVP binnen uw bedrijf in. We hebben de gegevens van de contactpersoon alleen nodig voor onze eigen administratie. Deze gegevens worden nooit op onze website gepubliceerd, tenzij u dat zelf wilt.
Website
Heeft uw bedrijf een website en wilt u een vermelding hiervan op onze website? Vul dan hier uw website adres in. Zo kunnen andere leden en bezoekers van onze site u beter leren kennen: Prima reclame en goed voor de onderlinge sfeer! Als deelnemer van de SHVP krijgt u nog meer mogelijkheden om uw bedrijf te promoten via de website van de SHVP. Zo kunnen we onder andere uw bedrijfslogo op onze website tonen. Na inschrijving ontvangt u hierover automatisch meer informatie.
Overig
Als u nog verdere opmerkingen heeft, kunt u deze hieronder invullen.
Kies uw deelnemerspakket
U kunt de stichting steunen door deelnemer te worden, daarbij kunt u uit onderstaande pakketten kiezen. U gaat daarbij een deelname overeenkomst aan voor een jaar. Deze wordt telkens verlengd met een jaar. Losse donaties worden ook op prijs gesteld, maar als deelnemer krijgt u meer terug! U kunt een keuze maken uit onderstaande vier pakketten (Brons, Zilver, Goud, Platinum):
Indien platinum, vul dan hier het bedrag in:
CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.