Word VriendDe SHVP werkt momenteel aan een nieuwe website. Helaas is het niet mogelijk om via deze verouderde pagina Vriend van de SHVP te worden. Wij verzoeken u om een mailtje te sturen naar info@shvp.nl. Wij zullen u dan de nodige informatie sturen om alsnog Vriend van de SHVP te kunnen worden. De eerstvolgende vriendendag is op zaterdag 21 augustus 2021. Voor meer informatie, kijk bij Nieuws.

Vrienden van de SHVP steunen ons werk met een financiële bijdrage. Mensen worden vriend van de SHVP omdat ze vinden dat het belangrijk is om een stuk geschiedenis te behouden en dit door te geven aan de jongere generatie. Vindt u dit ook? Steun ons dan en word vriend van SHVP. Dat kan al vanaf 25 euro per jaar.

100 % Goed besteed
Elke euro die we ontvangen van onze Vrienden besteden we voor 100 % aan het behouden en onderhouden van de ruime collectie historische industriële verbrandingsmotoren.

Waarom vriend worden?
Wat Vrienden van de SHVP gemeen hebben is dat ze allen de motoren techniek een warm hart toedragen. Als vriend van de SHVP draagt u niet alleen bij aan het behoud van deze techniek, u krijgt er ook iets voor terug!

  1. U wordt uitgenodigd voor een exclusieve ‘vriendendag’ bij de SHVP, waarbij u kans maakt om zelf een van de motoren te mogen starten. De vriendendag vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 mei 2019. Bent u reeds vriend en heeft u zich nog niet aangemeld? Stuur dan een mailtje naar info@shvp.nl;
  2. U ontvangt automatisch onze nieuwsbrief;
  3. Bovendien maken Vrienden van de SHVP elk jaar kans op leuke prijzen bij de SHVP Kennisquiz over onze motoren!

U kunt Vriend worden van de SHVP door 25 euro over te maken aan de SHVP. Stuur een mail naar info@shvp.nl voor meer informatie.