Arrangementen

De SHVP is een unieke locatie voor elk evenement. Een bedrijfsfeest, pensionering, productpresentatie, training of een uitje met uw (hobby)club, wij kunnen u diverse leuke arrangementen aanbieden. De tijden die bij de arrangementen worden genoemd zijn slechts een indicatie van de tijdsduur en naar wens aan te passen in overleg. Desgewenst kunnen wij ook de catering verzorgen, van een eenvoudige broodjeslunch tot exclusieve diners en buffetten. Wij geven u een beknopt overzicht van de mogelijkheden. Heeft u echter specifieke wensen, laat het ons dan weten. De SHVP denkt graag met u mee.

Nieuw arrangement Bolnes (17,50 per persoon)
Rondleiding inclusief erwtensoep met (rogge)brood en spek.
10.30 Ontvangst bij de SHVP met koffie, thee en cake
11.00 Start rondleiding
12.30 Lunch bestaande uit: verse erwtensoep, (rogge)brood met spek, koffie, thee, frisdrank, bier of wijn
13.30 Einde

Overige arrangementen

Arrangement Brons (12,50 euro p.p.)
Rondleiding inclusief thee en koffie
 van 10.00 tot 11.30. Ook mogelijk in de middag van 14.00 tot 15.30

Arrangement Berkel (vanaf 17,50 p.p.)
Rondleiding inclusief lunch (eenvoudig). Dit arrangement is ook mogelijk in de middag met i.p..v een lunch een bittergarnituur.
10.00 Ontvangst bij de SHVP met koffie, thee en cake
10.30 Start rondleiding
12.00 Lunch bestaande uit: 2 standaard broodjes, salade, melk/karnemelk, handfruit
13.00 Einde

Arrangement Industrie  (24,50 p.p.)
Rondleiding inclusief uitgebreide lunch. Dit arrangement is ook mogelijk in de middag met i.p..v een lunch een bittergarnituur en borrelhapjes (kaas/worst).
10.00 Ontvangst bij de SHVP met koffie, thee en cake
10.30 Start rondleiding
12.00 Lunch bestaande uit: luxe broodjes, salade en fruit, soep of warm item, melk/karnemelk/jus d’orange.
13.00 Einde

Arrangement Werkspoor (52,50 p.p.)
Uitgebreide rondleiding, motorenquiz, inclusief diner in buffetvorm en drankjes (bier, wijn, frisdrank). U kunt een keuze maken uit een Hollands, Bourgondisch, Afrikaans, Italiaans, Indisch buffet of luxe stampottenbuffet.
16.00 Ontvangst van de gasten bij de SHVP met een glaasje bubbels en wat hapjes
16.30 Begin van de rondleiding
18.00 Het buffet is geopend, onbeperkt bier, wijn en fris.
20.00 Afsluiting van de avond

Aankleding en personeel
Gedurende het evenement zullen er diverse medewerkers beschikbaar zijn om drankjes te serveren en te assisteren bij het buffet. Ook is er de mogelijkheid om drankjes in bar ‘de Machinekamer’ te bestellen. Beneden in de expositieruimte zal er een rood tapijt worden neergelegd. Er zullen een aantal statafels met zwarte rok worden geplaatst, evenals twee groene tenten met voldoende tafels met zitgelegenheid.

Parkeren
De SHVP beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor ongeveer 50 auto’s. Indien nodig kan er gebruik worden gemaakt op een parkeerterrein op korte afstand van de SHVP (circa 200 meter lopen).

Presentaties
Indien gewenst kunt u van te voren een foto slideshow, film, logo of presentatie o.i.d aanleveren op USB stick. Deze kunnen wij dan tonen op de diverse grote beeldschermen bij de SHVP gedurende het evenement/bezoek.

Versiering
Indien u dit wenst kunnen wij de expositieruimte versieren en verder aankleden met bijvoorbeeld ballonnen, tafellopers, kaarsen enzovoorts in de kleuren van uw bedrijf of een door u aangegeven thema. De kosten hiervan bedragen € 50,-.

Muzikaal arrangement verzorgd door Troubadour Eduard Hagestein
Eduard staat garant voor een fantastische sfeer. Hij is een veelgevraagd artiest voor bedrijfsfeesten, bruiloftsfeesten, sportevenementen, beurzen et cetera. Eduard heeft een uitgebreid repertoire en past zich moeiteloos aan iedere gelegenheid aan. Wilt u een echt feest, een muzikale begeleiding bij uw diner, heeft u zin in dansen of wilt u met muziek op de achtergrond juist lekker kletsen. Eduard kan het voor u verzorgen. (www.eduardhagestein.nl). Prijs: op aanvraag.