Arrangementen

De SHVP is een unieke locatie voor elk evenement. Een bedrijfsfeest, pensionering, productpresentatie, training of een uitje met uw (hobby)club, wij kunnen u diverse leuke arrangementen aanbieden. De tijden die bij de arrangementen worden genoemd zijn slechts een indicatie van de tijdsduur en naar wens aan te passen in overleg. Desgewenst kunnen wij ook de catering verzorgen, van een eenvoudige broodjeslunch tot exclusieve diners en buffetten. Wij geven u een beknopt overzicht van de mogelijkheden. Heeft u echter specifieke wensen, laat het ons dan weten. De SHVP denkt graag met u mee.

Arrangementen

Arrangement Brons (12,50 euro p.p.)
Arrangement Brons
Rondleiding inclusief thee en koffie
Kosten: 12,50 p.p. (minimaal 10 personen)
Tijdsduur: ongeveer 2,5 uur

Ontvangst bij de SHVP met koffie, thee of frisdrank. Vervolgens de rondleiding waarbij diverse motoren zullen worden gestart.

Arrangement Berkel (vanaf 17,50 p.p.)
Arrangement Berkel
Rondleiding inclusief lunch (diverse soepen) of bittergarnituur
Kosten: 15,- p.p. (minimaal 15 personen)
Tijdstuur: ongeveer 3 uur

Ontvangst bij de SHVP met koffie en thee, vervolgens de rondleiding waarbij diverse motoren zullen worden gestart. Daarna serveren wij een tweetal soepen (tomaten- groente- champignons- of kippensoep), stokbrood met kruidenboter, croutons en soepstengels. Of indien gewenst een bittergarnituur.

Arrangement Bolnes
Rondleiding inclusief koffie, thee, frisdrank, bier en wijn en een kop verse erwtensoep met (rogge)brood
Kosten: 17,50 p.p. (minimaal 15 personen)
Tijdstuur: Ongeveer 3 uur

Ontvangst bij de SHVP met koffie, thee en frisdrank. Vervolgens de rondleiding waarbij diverse motoren zullen worden gestart. Daarna wordt er een kop verse erwtensoep geserveerd met (rogge)brood en is er gelegenheid om na te praten met een drankje in bar ‘de Machinekamer’.

Arrangement Industrie  (24,50 p.p.)
Arrangement Industrie
Rondleiding inclusief lunch (uitgebreid)
Kosten: 24,50 p.p. (minimaal 15 personen)
Tijdstuur: ongeveer 3 uur

Ontvangst bij de SHVP met koffie en thee, vervolgens de rondleiding waarbij diverse motoren zullen worden gestart. Daarna serveren wij een uitgebreide lunch bestaande uit 2 luxe broodjes, salade en fruit, een warm item of soep, melk/karnemelk, jus d’orange, bier en wijn.

Arrangement Werkspoor (55,- p.p.)
Arrangement Werkspoor
Rondleiding inclusief diner (buffet)
Kosten: 55,- p.p. (minimaal 25 personen)
Tijdstuur: Ongeveer 5 uur (in overleg)

Ontvangst van de gasten bij de SHVP met een aperitief en borrelnootjes, vervolgens start de
rondleiding waarbij diverse motoren worden gestart. Terwijl de genodigden een rondleiding
krijgen langs de motoren, wordt het buffet opgebouwd. Mocht u een voorkeur hebben voor een specifiek buffet, laat het ons dan weten. Er wordt gedurende het evenement onbeperkt bier, wijn en frisdrank geschonken.

Aankleding en personeel
Gedurende het evenement zullen er diverse medewerkers beschikbaar zijn om drankjes te serveren en te assisteren bij het buffet. Ook is er de mogelijkheid om drankjes in bar ‘de Machinekamer’ te bestellen. Beneden in de expositieruimte zal er een rood tapijt worden neergelegd. Er zullen een aantal statafels met zwarte rok worden geplaatst, evenals twee groene tenten met voldoende tafels met zitgelegenheid.

Parkeren
De SHVP beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor ongeveer 50 auto’s. Indien nodig kan er gebruik worden gemaakt op een parkeerterrein op korte afstand van de SHVP (circa 200 meter lopen).

Presentaties
Indien gewenst kunt u van te voren een foto slideshow, film, logo of presentatie o.i.d aanleveren op USB stick. Deze kunnen wij dan tonen op de diverse grote beeldschermen bij de SHVP gedurende het evenement/bezoek.

Versiering
Indien u dit wenst kunnen wij de expositieruimte versieren en verder aankleden met bijvoorbeeld ballonnen, tafellopers, kaarsen enzovoorts in de kleuren van uw bedrijf of een door u aangegeven thema. De kosten hiervan bedragen € 50,-.

Muzikaal arrangement verzorgd door Troubadour Eduard Hagestein
Eduard staat garant voor een fantastische sfeer. Hij is een veelgevraagd artiest voor bedrijfsfeesten, bruiloftsfeesten, sportevenementen, beurzen et cetera. Eduard heeft een uitgebreid repertoire en past zich moeiteloos aan iedere gelegenheid aan. Wilt u een echt feest, een muzikale begeleiding bij uw diner, heeft u zin in dansen of wilt u met muziek op de achtergrond juist lekker kletsen. Eduard kan het voor u verzorgen. (www.eduardhagestein.nl). Prijs: op aanvraag.