Home » Vriend worden

Vriend worden

Vrienden van de SHVP steunen ons werk met een financiële bijdrage. Mensen worden vriend van de SHVP omdat ze vinden dat het belangrijk is om een stuk geschiedenis te behouden en dit door te geven aan de jongere generatie. Vind jij dit ook? Steun ons dan en word vriend van SHVP. Dat kan al vanaf 25 euro per jaar.

100 % Goed besteed

Elke euro die we ontvangen van onze Vrienden besteden we voor 100 % aan het behouden en onderhouden van de ruime collectie historische industriële verbrandingsmotoren.

Waarom vriend worden?

Wat Vrienden van de SHVP gemeen hebben is dat ze allen de motoren techniek een warm hart toedragen. Als vriend van de SHVP draag je niet alleen bij aan het behoud van deze techniek, je krijgt er ook iets voor terug!

Zo word je uitgenodigd voor een exclusieve ‘vriendendag’ bij de SHVP, waarbij jij kans maakt om zelf een van de motoren te mogen starten. De vriendendag vindt dit jaar plaats op 21 oktober 2023.

Vriend worden?

Je kunt Vriend worden van de SHVP door je in te schrijven via onderstaand formulier en 25 euro beveiligd via iDEAL over te maken aan de SHVP. Vul onderstaand formulier in en klik op ‘Betalen’ om vervolgens uw bank te kiezen en de betaling te verrichten.
Scroll naar boven