Home » Evenementen » Arrangementen

Arrangementen

De SHVP is een unieke locatie voor elk evenement. Een bedrijfsfeest, pensionering, productpresentatie, training of een uitje met je (hobby)club? Wij bieden diverse leuke arrangementen. De tijden die bij de arrangementen worden genoemd zijn slechts een indicatie van de tijdsduur en in overleg naar wens aan te passen. Desgewenst kunnen wij ook de catering verzorgen, van een eenvoudige broodjeslunch tot exclusieve diners en buffetten. Wij geven een beknopt overzicht van de mogelijkheden. Heb je echter specifieke wensen, laat het ons dan weten. De SHVP denkt graag met je mee.

Arrangement Brons

Rondleiding inclusief thee en koffie
Kosten: 12,50 p.p. (minimaal 10 personen)
Tijdsduur: ongeveer 2,5 uur

Ontvangst bij de SHVP met koffie, thee of frisdrank. Vervolgens de rondleiding waarbij diverse motoren zullen worden gestart.

Arrangement Berkel

Rondleiding inclusief lunch (diverse soepen) of bittergarnituur
Kosten: Vanaf 19,50 p.p. (minimaal 15 personen)
Tijdstuur: ongeveer 3 uur

Ontvangst bij de SHVP met koffie en thee. Vervolgens geven wij een rondleiding waarbij diverse motoren worden gestart. Daarna serveren wij een tweetal soepen. U heeft de keuze uit tomaten-, groente-, champignon- of kippensoep. Daarbij serveren wij stokbrood met kruidenboter, croutons en soepstengels.

Dit arrangement is ook mogelijk met een kop verse erwtensoep met rogge(brood) ipv de twee soepen naar keuze. De prijs bedraagt dan ook 19,50 p.p.

Arrangement Industrie

Rondleiding inclusief uitgebreide lunch
Kosten: 25,50 p.p. (minimaal 15 personen)
Tijdstuur: ongeveer 3 uur

Ontvangst bij de SHVP met koffie en thee, vervolgens de rondleiding waarbij diverse motoren zullen worden gestart. Daarna serveren wij een uitgebreide lunch bestaande uit 2 luxe broodjes, salade en fruit, een warm item of soep, melk/karnemelk, jus d’orange, bier en wijn.

Arrangement Werkspoor

Rondleiding inclusief diner (buffet)
Kosten: Vanaf 58,- p.p. (minimaal 25 personen)
Tijdstuur: Ongeveer 5 uur (in overleg)

Ontvangst van de gasten bij de SHVP met een aperitief en borrelnootjes, vervolgens start de rondleiding waarbij diverse motoren worden gestart. Terwijl de genodigden een rondleiding krijgen langs de motoren, wordt het buffet opgebouwd. Er zijn diverse mogelijkheden qua Buffetten. Er wordt gedurende het evenement bier, wijn en frisdrank geschonken.

Toeslagen

Indien u op zondag wilt boeken dan bedraagt de toeslag 30 % p.p.

Bij een kleiner aantal personen dan aangegeven bedraagt de toeslag 15 % p.p.

In verband met de sterk gestegen energiekosten, zijn wij genoodzaakt om vanaf 1 november tot 1 maart bij groepsarrangementen eenmalig € 75,= door te berekenen

Bovengenoemde prijzen zijn voor bedrijven exclusief 21% BTW. 

Goed om te weten

 • Parkeren
  De SHVP beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor ongeveer 50 auto’s. Indien nodig kan er gebruik worden gemaakt van een nabijgelegen parkeerterrein op korte afstand van de SHVP (circa 200 meter lopen). 
 • Presentaties
  Indien gewenst kunt u vooraf een foto slideshow, film, logo of presentatie o.i.d aanleveren op USB stick. Deze kunnen wij dan tonen op de diverse grote beeldschermen of op de beamer die aanwezig is bij de SHVP. 
 • Versiering
  Indien u dit wenst kunnen wij de expositieruimte versieren en verder aankleden met bijvoorbeeld ballonnen, tafellopers, kaarsen enzovoorts in de kleuren van uw bedrijf of een door u aangegeven thema. De kosten hiervan bedragen € 50,-. 
 • Muzikaal arrangement verzorgd door Troubadour Eduard Hagenstein
  Eduard staat garant voor een fantastische sfeer. Eduard heeft een uitgebreid repertoire en past zich moeiteloos aan iedere gelegenheid aan. Wilt u een echt feest, een muzikale begeleiding bij uw diner, heeft u zin in dansen of wilt u met muziek op de achtergrond juist lekker kletsen. Eduard kan het voor u verzorgen. (www.eduardhagenstein.nl). 

 

 

Scroll naar boven