SHVP viert 5-jarig bestaan!

De Stichting Historische Verbrandingsmotoren Papendrecht (SHVP) bestaat dit jaar vijf jaar. Gedurende het jaar is er al op verschillende momenten stil gestaan bij dit heugelijke feit. Zo bracht de SHVP eerder dit jaar een speciaal jubileumboek uit met prachtige beelden van alle motoren in de collectie. In juni organiseerde de SHVP een speciale vriendendag voor liefhebbers van historische scheepsdieselmotoren.

Vrijdag 17 november waren de sponsoren van de SHVP uitgenodigd voor een hapje en een drankje. De Burgemeester van Papendrecht, de heer Aart-Jan Moerkerke vereerde de SHVP met een bezoek en maakte gebruik van de gelegenheid om de Werkspoor TM356 te starten. Papendrechts nieuwsblad schreef erover.

Open dag

Het jubileumjaar van de SHVP wordt afgesloten met de jaarlijkse open dag op zaterdag 16 december 2017. Om 10.00 uur ’s ochtends opent de SHVP haar deuren voor het publiek en volgt er een mooi draaiprogramma. Schipperskoor de Pontonniers zorgt voor de muzikale omlijsting en uiteraard is traditiegetrouw weer verse erwtensoep.

 

 

Bezoek burgemeester Moerkerke
Bezoek burgemeester Moerkerke
Share/Save